Contributor

APPLTRT

“Liefde voor ambacht.

Maar ook een constant proces van verbeteren, proeven, optimaliseren en perfectioneren. En dat al meer dan 25 jaar! Zo is onze appeltaart tot stand gekomen en het recept is het best bewaarde geheim van Amsterdam-noord”

De appeltaart is een product dat staat voor gezelligheid en positieve associatie. APPLTRT verkoopt appeltaarten en niks anders dan appeltaarten. Wel de lekkerste appeltaarten van Amsterdam als je het ons vraagt.

Met onze locatie op het station verwelkomen wij alle bezoekers van onze hoofdstad met een stukje traditionele appeltaart. Maar ook voor de Amsterdammers willen wij het vaste stekkie worden voor goede appeltaarten. Naast appeltaarten hebben we verschillende soorten melk (Latte’s). Denk aan matcha latte, chai latte en curcuma latte. Stuk voor stuk gezonde drankjes én hartstikke lekker.

Onze Amsterdamse appeltaarten worden gekenmerkt door de opvallende hoogte, de rijke vulling en biologische karakter. Naast appeltaart. Als je het station binnen wandelt zijn we niet heel moeilijk te vinden, volg de onweerstaanbaar lekkere geur en het leidt je meteen naar ons toe. We kijken uit nar je komst!